dimecres, 26 d’octubre de 2016

Tallers de Halloween!

Hola famílies!
Aprofitant que estem en vespres de Tots Sants, ahir férem Tallers de Halloween. Aquests tallers, junt amb la Trencada i les sortides previstes al Parc Poeta Marià Villangómez i Can Pere Musson (Sant Llorenç), formen part de les activitats pensades amb motiu d'aquesta festivitat.
Els tallers de Halloween els férem junt amb la resta de companys d'infantil i primer i segon de primària. Dividirem cada classe amb 5 petits grups (les aranyes, les bruixes, els fantasmes, les carabasses i els esquelets), per tal de realitzar els 5 tallers proposats a cadascuna de les diferents classes. A la nostra classe férem monstres de colors amb pintura bufada, a la classe de 4 anys pintaren diferents imatges de Halloween sobre una lluna taronja, a la classe de 5 anys feren crispetes i les van embutxacar amb motius propis del tema treballat, a 1r de primària pintaven cares i a 2n de primària feren corones amb forma d'aranya.
Aquests tallers tenien una duració de mitja horeta cadascun i es feren al llarg de tot el matí, respectant els moments d'higiene i esmorzar i pati.
Aquesta activitat ens ha servit per conèixer millor l'escola, els companys de les diferents classes, la resta de mestres, així com a familiaritzar-se amb aquest tipus de dinàmiques amb les quals ens podem enriquir tots els uns dels altres. També hem reforçat el sentiment de pertinença a un grup i el treball cooperatiu.
Com ho han viscut els més petits? Idò bé, al principi estaven un poc expectants, ja que encara que els hi hagués explicat el dia anterior, com que no ho havien viscut mai, no acabaven de saber del que els hi parlava. Alguns han gaudit dels tallers des del principi, altres al final del dia ja estaven cansats i altres no han portat gaire bé els canvis de classe. Això és normal, ja que tan sols fa 3 setmanes que estem fent els tallers intracicle de dimarts i junt amb alumnes de primària, aquest era el primer. A poc a poc s'aniran acostumant i gaudint cada vegada més de tot el que aquest tipus de dinàmiques ens pot oferir.
Us deixo algunes fotografies, perquè pugueu veure com acabàrem el dia! :)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada