dimecres, 30 de novembre del 2016

Tallers Intracicle: El Nadal!

Hola famílies!
Com cada dimarts continuem amb els nostres tallers intracicle. La temàtica al voltant de la qual treballarem durant 4 setmanes, és el Nadal. Són moltes les activitats programades al voltant d'aquesta festivitat, tant a nivell de centre com de cicle i a Infantil no podíem deixar-la passar de llarg.
Cadascuna de les mestres d'Infantil, porta un taller a terme. A la classe de 3 anys hem decidit fer una bola nadalenca per penjar a l'arbre de casa.
Com l'estem fent?
Prèviament he marcat 3 cercles en diferents tipus de paper; cartolina groga, gomaeva verda amb purpurina i cartó fi amb rues. Hem començat escrivint un missatge nadalenc i posant el nostre nom. Com ja sabeu, als tallers intracicle tenim infants de les 3 classes d'infantil, això significa que les activitats s'han d'adaptar als diferents nivells. Mentre que uns repassen els missatges amb retoladors, altres potser l'escriuen per ells mateixos, el mateix passa a l'hora de retallar.
Després hem retallat la bola groga i la verda, o no i els hem aferrat l'una sobre l'altre. La de cartó vermell l'hem marcat amb els punxons i, s'hi ha set necessari, l'hem acabat de retallar amb la tisora. A continuació l'hem aferrat sobre les altres i LLESTA. Únicament queda fer-li un foradet i posar-li un cordelli per poder penjar-la! ;)
Mentre uns van fent el taller en petit grup, entre 4 i 6 infants, els altres juguen en els diferents racons de l'aula.
Us deixo algunes fotografies del taller!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada