dijous, 22 de desembre de 2016

Activitats Nadalenques!

Hola de nou famílies!
Les vacances de Nadal han arribat i amb elles el fi del primer trimestre. Tanquem un trimestre d'adaptació, de canvis, d'obertura a un nou món que acaba de començar, de nous aprenentatges i nous companys, entre moltes altres coses. Per fer-ho de la millor manera, i aprofitant les festes de Nadal, hem realitzat moltes activitats especials.
Tot el mes de desembre ha estat dedicat al Nadal; hem explicat contes per introduir les tradicions, hem fet treballs manuals, hem preparat les portades per les feinetes, les bosses,... però no totes les activitats han estat organitzades en l'àmbit d'aula, algunes com el concurs de dibuix en el qual vàrem participar, va estar organitzat per la biblioteca de l'escola. També hem muntat un arbre de Nadal a classe, el qual hem fet entre tots, decorant cadascú el seu trosset. Vàrem preparar postals per portar a la Residència i hem preparat un lema, el qual hem situat al passadís d'Infantil.
Una altra de les activitats especials, ha set la gravació d'un Mannequin Challengue, el qual cal ressaltar que va quedar molt bé. També preparàrem les cartes pels Reis Mags o el Pare Noel, participàrem en el projecte Medusa decorant camisetes, fent estampacions o escoltant l'actuació de Joan Murenu al centre, per tal d'inaugurar el grafiti que se li ha dedicat.
Ja per acabar ahir es feren tallers amb la participació conjunta de tots els alumnes del centre i avui s'han cantat les Nadales al pati de Primària.
Us deixo algunes fotografies i vídeos perquè vegeu com ha donat de si aquest mes!;)  

 
 
 
 

 
BONES FESTES I BONES VACANCES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada