dimecres, 22 de febrer del 2017

Sortida Bombers Aeroport!

Hola famílies!
Com ja sabeu ahir anàrem d'excursió a l'Aeroport, concretament a veure els bombers, les seves instal·lacions i els falcons. 
Sortirem de l'escola cap a les 10 del matí i arribarem allí al voltant de les 10.30 h. Primerament esmorzarem i després passarem al que anomenen la "zona aire". Per fer-ho, haguérem de passar un control. En arribar allí, els bombers ja ens estaven esperant, dir que en tot moment anàrem acompanyats d'una guia. Els bombers vàrem ser molt amables amb nosaltres; ens deixaren provar els seus cascos, pujar al camió, provar la mànega d'aigua, entre altres. Després d'una estona gaudint d'un assolellat dia i de les precioses vistes que té el nostre aeroport, ens dirigirem a veure els falcons. 
Els falcons tenen un important paper a les pistes aeroportuàries, ja que s'encarreguen d'espantar altres ocells i evitar que aquests es fiquin dins les turbines o motors dels avions, evitant així possibles contratemps o avaries. 
Cap a les 13 h tornarem a l'escola amb una nova experiència i amb uns quadernets que ens regalaren. Voleu veure algunes fotografies?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada