dimarts, 27 de setembre de 2016

Horari de la classe!

Hola famílies!
Després de fer alguns canvis en l'organització de l'horari, ja el tenim fet. Encara que anirà canviant al llarg del curs, ja que en gener comencem piscina, aquest és l'horari definitiu d'aquest primer trimestre.
Crec que és convenient que el tingueu, perquè així sabeu que fan els infants durant la jornada escolar, quin dia tenen psico, entre altres.
Veureu que hi ha diferents moments de la setmana que posa treball individual, durant aquest temps els infants estan a l'aula amb la Tutora i es treballen continguts propis de la Programació d'Aula, i més concretament, de la Unitat Didàctica que estiguem treballant en aquest moment. També tenim una hora per setmana de taller d'estimulació oral, del qual s'encarrega la mestra d'Audició i Llenguatge. Les classes d'anglès les dóna la tutora de 6è d'Educació Infantil, el conte la Coordinadora de cicle i mestra de Suport i hi ha altres moments en què rebem suport, com per exemple a l'assemblea, durant la higiene i l'esmorzar, la plàstica, entre altres. Les sessions de psicomotricitat les fem la mestra de Suport i la Tutora.
Us deixo l'horari perquè el pugueu consultar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada