dijous, 23 de març del 2017

Introduïm les Parelles Cooperatives!

Hola famílies!
Recordeu que fa algunes setmanes us vaig parlar de Cooperació i Ajuda Mútua? Idò bé, anem una passa endavant amb la creació de les Parelles Cooperatives.  
Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat d'instaurar valors com; el respecte, la generositat, la solidaritat i la tolerància entre els nostres alumnes, per tal que es relacionin de manera positiva i productiva. Els objectius principals de les "Parelles Cooperatives" són l'ajuda mútua i la consecució dels diferents objectius que ens anem plantejant. 
La nostra classe està dividida en tres taules de sis membres cadascuna; la taula verda, blava i vermella. Les "Parelles Cooperatives" estan assegudes una al costat de l'altra a la taula, per tal que, si tenim algun objectiu que inclogui la feina escrita, també es puguin ajudar.
A l'hora de plantejar-me els objectius que volia treballar, vaig creure convenient començar pel més bàsic; ajudar-nos a posar-nos les jaquetes i les motxilles, les sabates a psico, fer la fila per parelles, esperar junt la nostra parella per entrar del pati i ajudar-nos mútuament si algú té dificultat a l'hora de fer una feineta. Començarem treballant els tres primers i el trimestre que ve, ampliaren amb els dos darrers. 
Tot aquest material l'he situat en una zona visible de la classe, junt amb el que prepararem relacionat amb el conte "De què fa gust la lluna?", per tal que puguem relacionar, recuperar o associar el que pugui sorgir amb el que volem aconseguir. 
Us deixo una fotografia del que us estic parlant!;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada